O nama: Bio Clinica Makedonija
Ова web место користи колачиња (cookies). Кликнете ОВДЕ за повеќе информации. Доколку продолжите со прегледот на овој web се согласувате со користењето на колачињата.
 
Zatvori

Информации

Molimo, pričekajte trenutak!


БИО КЛИНИКА МАКЕДОНИЈА Д.О.О.Е.Л. Скопје
Бул. 8 Септември бр. 2 лок. 11, 1000 Скопје
Тел: 02/3216-923
Фах: 02/3217-611
E-mail: naracki@bioclinica.com.mk

Работно време: понеделник-петок 8-16h

Матичен број: 7039190
Основна главнина: 5000 евра
Основач на фирмата: Натхалие Ковачевиќ

БИО КЛИНИКА МАКЕДОНИЈА Д.О.О.Е.Л. Скопје работи каталошка, рекламна и интернет продажба на додатоци на храна, козметички производи, книги и други специјализирани производи за здравје и убавина.
На македонскиот пазар ја донесе линјата "Medosan" во соработка со швајцарската компанија “Swiss Beauty” од Abtwil која своите формули ги базира на повеќе од 80 години искуство во производството на билни препарати.

Производите на Био Клиника користат традиционални знаења, понекогаш и стари преку 1000 години, тестирани во модерни светски лаборатории со додадени најнови научни достигнувања во областа на здравјето и убавината.

Нашите производи во својот состав имаат природни состојки. Веруваме дека природата нуди решение за најголемиот број на наши проблеми, само треба тоа да го откриеме, да го испитаме и да им дадеме форма кој е за човечка употреба. Резултат на тој пристап се исклучително делотворните производи и многубројни задоволни корисници.
Сите наши производи кои се користат како додаток на исхрана имаат добиено позитивно мислење од Агенцијата за храна и ветеринарство.

Bio Klinika Makedonija


Пратете не на facebook: учествувајте во игрите, добивајте нови вести и информации за новите акции и супер понуди, поставете прашања, споделете ги информациите со пријателите...

Нудиме производи кои на природен начин ќе помогнат во секојдневната борба за здравје... Производите ги имаме на залиха и обезбедуваме достава во рок од 3 дена. Континуирано ја прошируваме својата понуда...

Уживајте во безбедно и удобно купување!