Ова web место користи колачиња (cookies). Кликнете ОВДЕ за повеќе информации. Доколку продолжите со прегледот на овој web се согласувате со користењето на колачињата.
 
Zatvori

Информации

Molimo, pričekajte trenutak!

Моја сметка :
Ваши податоци

Шифра на купувач :
( само постоечки купувачи )
Име* :
 
Презиме* :
 
Корисничко име* :
 
Лозинка* :
 
Повторете ја лозинката* :
   
Титула :

Датум на раѓање :
Email* :
 
Телефон :
Мобилен :
Примарна адреса* :
Адреса* :
  Пр. Ленинова
Поштенски број* :
 
Име на место* :
  Пр. Скопје


Секундарна адреса :
Адреса :
Пр. Ленинова
Поштенски број :
Име на место :
Пр. Скопје


Ве молиме, одберете на кој начин сакате да ги добивате нашите најнови понуди ( може да одберете повеќе ):

E-mail
Преку пошта на домашна адреса
Телефонски контакт


Регистрирај
Ова web место користи колачиња (cookies). Кликнете ОВДЕ за повеќе информации. Доколку продолжите со прегледот на овој web се согласувате со користењето на колачињата.

Соопштение според Законот за заштита на лични податоци: своите лични податоци ги давате доброволно, за да ја искористите промотивната понуда и за да се обработи вашата нарачка.Со пополнување на образецот се согласувате фирмата Nathalie д.о.о.л да ги користи вашите лични податоци во согласност со Законот за заштита на личните податоци. Оваа согласност може писмено да се откаже, доколку не сакате да добивате промотивни материјали и комерцијални информации преку пошта или преку електронски пат.