Soft gel чорапи: Bio Clinica Makedonija
Ова web место користи колачиња (cookies). Кликнете ОВДЕ за повеќе информации. Доколку продолжите со прегледот на овој web се согласувате со користењето на колачињата.
 
Zatvori

Информации

Molimo, pričekajte trenutak!

Soft gel чорапи            
 

SOFT ГЕЛ ЧОРАПИ

Soft гел  чорапи, 1 пар
СТОП за болките во прстите и стапалата
SOFT ГЕЛ  ЧОРАПИ:  за сите кои чувствуваат  болки во  стапалата и прстите!

Soft гелl чорапите помагаат кај:
•Кокалче на палците
•Здебелена кожа
•Жуљеви
•Курјо око
•Кокалче на прстите
•Грчеви
•Болки во табаните
•Болки во петите предизвикани од истегнати лигаменти (plantar fasciitis)
•Болки предизвикани од трнење на петите
•Преклопени прсти

Soft гел се грижи за вашите стапала и моментално ги ослободува од тегобите.  Внатрешниот дел на Soft гел чорапите е исполнет со гел,  овозможувајќи им потпора на табаните и врвовите на прстите. Вашите стапала се заштитени и совршено го апсорбираат шокот од одењето, прстите се враќаат во  својата положба, а држењето на телото се подобрува. 

МОМЕНТАЛНО ГИ ОЛЕСНУВА БОЛКИТЕ ВО ПРСТИТЕ И СТАПАЛАТА
Болките во стапалата се едни од најчестите проблеми со кои се соочуваме, предизвикани од многубројни фактори (годините, повредите, прекумерна тежина, тесни обувки или постојана преоптовареност на стапалата поради постојано стоење и движење). Доколку и вие ги чувствувате  наведените тегоби, искористете ја оваа едноставна понуда и овозможете им на вашите стапала и прсти ефикасен третман!

 

SOFT ГЕЛ ЧОРАПИ

СТОП за болките во прстите и стапалата

23
999,00 ден
1.299,00 ден


Бесплатна достава со нарачка поголема од 1500 ден


Испорака за 48h


Подароци со нарачка