БОСВЕЛИЈА ТЕМЈАН БАЛЗАМ: Bio Clinica Makedonija
 
Затвори

Информации

Molimo, pričekajte trenutak!

PočetnaУблажување на болкиБОСВЕЛИЈА ТЕМЈАН БАЛЗАМ
Производ

Boswellia - темјан балзам

Волшебната крема од темјан ги спречува болките и воспаленијата

Волшебната крема од темјан
ги спречува болките и воспаленијата


Конечно вратете ја младоста на своите зглобови!

Моето чудесно оздравување од артроза-необична случка во воз

Во возот од Минхен до Келн пронајдов брошура која ја заборавил некој патник и прочитав интересен наслов: Природно средство кое може да ја победи болката. 
Читав и понатаму, ме заинтересира и насловот бидејќи веќе подолго време имам пробелеми со колената. Колку повеќе читав толку повеќе мојот интерес се зголемуваше. Времето поминуваше многу бргу. Др. Робинзон и сам дојде до заклучок дека досегашните средства за ублажување на болки кај реума и артроза не се делотворни. На основ на прецизни податоци сега имаме природно средство без штетно дејство, кое се досега ни беше малку познато. Рскавицата во нашите зглобови треба да се грижи нивната функција да биде беспрекорна, особено при стареењето.

Дејството со тек на време ќе се намалува, а телото се помалку ќе прима потребни минерали кои се неопходни за зајакнување. Кога човековото тело повеќе не е во состојба да произведува доволно минерали, тогаш се појавува проблем. 

Францускиот истражувач Норберт Дуфо пронајде решение за овие проблеми. Неговото средство не ја ублажува само болката, туку го одржува ткивото на рскавицата здраво. Ова научно откритие делотворно помага и при проблемите на кожата, како што се акни и брчки. Кога стигнав дома веднаш ја исконтактирав наведената фирма и го нарачав ова природно средство.

За кратко време се уверив во делотворноста на ова средство. Повеќе немав проблем со моите колена. Мојот татко, исто така, по долго време боледување сега веќе може да оди без болки и да работи во својата градина. Кога го прочитав вашиот текст за Босвелија, изгледаше толку убедливо и неверојатно за да биде вистина, но сега имам причина да верувам.


Балзамот од Босвелија - темјан делува кај:

• ревма
• артритис, полиатритис, сите облици на болки во кичмата
• болки во грбот 
• остеопороза
• кожни тегоби, вклучувајќи 
го лупењето на темето, 
псоријаза и астма.


Како ќе ви помогне
Медосан балзамот Босвелија 
од темјан ? 


Ќе почувствувате благотворно дејство кај бројни тегоби:

• ја ублажува болката 
• го намалува отокот на зглобовите 
• ја подобрува циркулацијата кај воспаленијата на зглобовите и зголеменото движење 
• ја намалува утринската напнатост 
• го подобрува квалитетот 
 Boswellia - темјан балзам

Волшебната крема од темјан ги спречува болките и воспаленијата

Шифра на артиклот
104050
21%
1.099,00 ден наместо  1.399,00 ден
Пакување: 100,00 мл Цена за 100 мл: 1.099,00 ден
Boswellia - темјан балзам
.
.
.