ЈАМАМОТО ЗА КОЛЕНО: Bio Clinica Makedonija
 
Затвори

Информации

Molimo, pričekajte trenutak!

PočetnaУблажување на болкиЈАМАМОТО ЗА КОЛЕНО
Производ

Yamamoto метод за колено х1

Магнетен појас против ревматизам и артритис


YAMAMOTO
Магнетен појас против ревматизам и артритис
ОСЛОБОДЕТЕ СЕ ОД БОЛКИТЕ НА ПОСЕБНАТА
ЈАПОНСКА МАГНЕТНА ТЕРАПИЈА!


Во Јапонија веќе долго време во здравството се користат магнети кои ги намалуваат болките во зглобовите и мускулите. Концентрираната телесна топлинска енергија во биомагнетите ја намалуваат вкоченатоста на зглобовите и мускулите. Јамамото помагалата лесно се поставуваат и не пречат при движење и мобилност на зглобовите.

Коленото е најчувствителниот зглоб на човековото тело. Ниедна друга болка не е посилна и посериозна од болката создадена при преоптовареност на коленото или болките кои доаѓаат со годините. Поради опишаните симптоми, болните се обидуваат што помалку да се движат, а тоа предизвикува уште поголеми здравствени проблеми. Поради овие причини јапонскиот ортопедски специјалист доктор Јамамото го развил терапевтскиот магнетен метод за намалување и ублажување на болките во зглобовите. Во Јапонија впрочем статичните магнети многу често и успешно се користат во здравството како помош при отстранување на болките.

Докажано е дека магнетите ги отстрануваат физиолошките блокатори кои ги предизвикуваат болките. Ова е корисен терапевтски метод кој ја внесува целокупната телесна топлина во зглобовите на колената и лактовите.

Yamamoto метод за колено х1

Магнетен појас против ревматизам и артритис

Шифра на артиклот
102140
8%
1.199,00 ден наместо  1.299,00 ден
Yamamoto метод за колено х1
.
.
.