Ублажување на болки: Bio Clinica Makedonija
 
Затвори

Информации

Molimo, pričekajte trenutak!

PočetnaУблажување на болки

Ублажување на болки

Редослед
Шифра на производот: 101015

МАГНЕТНИ ВЛОШКИ

Детали
999,00 ден

:
Шифра на производот: 101065

МАГНЕТЕН ПОЈАС S/M

Завршено е со болките во грбот и искривениот 'рбет благодарение на магнетен појас за грб

Детали
15%
1.099,00 ден
наместо 1.299,00 ден
:
Шифра на производот: 102140

ЈАМАМОТО ЗА КОЛЕНО

Магнетен појас против ревматизам и артритис

Детали
8%
1.199,00 ден
наместо 1.299,00 ден
:
Шифра на производот: 102145

ЈАМАМОТО ЗА КОЛЕНО 2 ПАР.

Магнетен појас против ревматизам и артритис

Детали
25%
1.950,00 ден
наместо 2.598,00 ден
:
Шифра на производот: 104035

НОПАНОЛ ФОРТЕ СПРЕЈ

Одговор против болки!

Детали
999,00 ден

:
Шифра на производот: 104045

MEDOFLEX ГЕЛ

Сега може да кажете збогум наболките и повторно да уживатево подобрената подвижност!

Детали
899,00 ден

:
Шифра на производот: 104050

БОСВЕЛИЈА ТЕМЈАН БАЛЗАМ

Волшебната крема од темјан ги спречува болките и воспаленијата

Детали
21%
1.099,00 ден
наместо 1.399,00 ден
:
Шифра на производот: 104054

ХАИ МОБИЛАН

Конечно без болки

Детали
20%
799,00 ден
наместо 999,00 ден
:
Шифра на производот: 104055

ХАИ МОБИЛАН 2 третмана

Конечно без болки

Детали
20%
1.598,00 ден
наместо 1.998,00 ден
:
Шифра на производот: 104072

БОСВЕЛИСАН КАПСУЛИ

Тројна комбинација против болките во зглобовите

Детали
НОВО
999,00 ден

:
Шифра на производот: 104081

ГАЛГАНТ КАПСУЛИ

Конечно без болки: лековита билка која го напаѓа центарот на болката.

Детали
НОВО
999,00 ден

:
Производи по страна: 1