СПРЕЈ ПРОТИВ МИКРООРГАНИЗМИ: Bio Clinica Makedonija
 
Затвори

Информации

Molimo, pričekajte trenutak!

PočetnaСредства за чистењеСПРЕЈ ПРОТИВ МИКРООРГАНИЗМИ
Производ

СПРЕЈ ПРОТИВ МИКРООРГАНИЗМИ, 500 мл

Нека секој кревет биде чист за само неколку секунди!

ПРОФЕСИОНАЛНО СРЕДСТВО ЗА ЧИСТЕЊЕ НА ДУШЕЦИ

Нека секој кревет биде чист за само неколку секунди!

Со новото професионално средство за чистење на душеци и перници MILBEN-EX испрскајте ја површината на вашиот душек и веќе за неколку секунди душекот ќе биде загарантирано хигиенски и антибактериски чист, пријатно ќе мириса, и ќе може уште долго да го употребувате. Непријатните мириси, микроорганизми и дамки ќе исчезнат, а вашиот сон повторно ќе стане пријатен. Душеците не можеме да ги носиме на хемиско чистење, ниту да ги переме, а всушност ги употребуваме најмалку 8 часа во текот на денот!

На нив поминуваме барем една третина од својот живот, така што сега е вистинското време од хигиенски причини да го испробате професионалното и ефикасното средство MILBEN-EX. Ако мислите дека хигиената и чистотата се важни, употребете го средството за чистење MILBEN-EX со секое менување на постелнината. Можете да го понесете со себе и на пат доколку често спиете во хотели. Средството за чистење е направено од природни масла и неговата употреба односно примена воопшто не е штетна како за луѓето, животните, така и за собните билки. Средството е 98% биолошки разградливо.

Резултатите од истражувањата покажаа дека 85% од сите душеци и перници содржат бројни микроорганизми кои причинуваат алергија. При секое движење тие микроорганизми летаат и му доаѓаат на човекот до лицето, носот, очите и устата. Истите предизвикуваат алергија, чешање, бронхитис и немирен сон. Затоа треба да ги отстраниме од нашите душеци и перници.

Податоци од мерења
Во само еден душек се крие до 200 г. прашина. Тоа е мешавина на органски организми и аноргански делови на начистотија.
Дали сте знаеле дека со спиење секоја ноќ, губите до 1,5 г. од кожна подкожица (за една година половина килограм) и дека поголемиот дел остануваат во душекот. Кога тие микроорганизми ќе се размножат се чувствува карактеристичен, непријатен и загушлив мирис од спалните соби. Покрај тоа секој човек губи и до 1,5 дл. пот преку ноќ и дел од тоа нормално се впива во душекот. Поради влага и слабо проветрување доаѓа до појава на габички. Сето тоа е невозможно да се види со голо око и затоа живееме со уверување дека нашите душеци се чисти. А тоа е далеку од вистината!

Сега имаме вистинско решение!
За само неколку секунди секоја домаќинка може хигиенски да ги исчисти сите свои душеци и перници без посебен напор. Производот не е наменет само за чистење на душеци, туку можеме да го користиме и за чистење на килими, завеси, детски кревети, патики и многу други предмети. Со помош на спрејот ќе исчезне и чадот од цигари или животински измет.

СПРЕЈ ПРОТИВ МИКРООРГАНИЗМИ, 500 мл

Нека секој кревет биде чист за само неколку секунди!

Шифра на артиклот
104010
20%
799,00 ден наместо  999,00 ден
Пакување: 500,00 мл Цена за 100 мл: 159,80 ден
СПРЕЈ ПРОТИВ МИКРООРГАНИЗМИ, 500 мл
.
.
.