ГРАДНИК ОБЕМ 80 СМ: Bio Clinica Makedonija
 
Затвори

Информации

Molimo, pričekajte trenutak!

PočetnaНега на градиГРАДНИК ОБЕМ 80 СМ
Производ

Magic Soft Sleep Bra - Обем: 80 см

Толку удобен да едноставно може и да се спие со него!


ВНИМАНИЕ ЗА СИТЕ ЖЕНИ!

ГОЛЕМ БРОЈ ЖЕНИ КОИ ГО НОСЕЛЕ ОВОЈ ИЗВОНРЕДЕН, ПОТПОЛНО КОМФОРЕН ГРАДНИК, ИЗЈАВИЛЕ ДЕКА ПОВЕЌЕ НИКОГАШ НЕМА ДА НОСАТ ДРУГ ГРАДНИК


Толку удобен, да, едноставно може и да се спие со него!

Овој единствен градник сигурно ќе ги задржи вашите гради, пријатно ќе ве допира како втора кожа а истовремено е толку комотен што воопшто нема да го почувствувате. Прерамките, рабовите и затворачот се толку удобни што никогаш нема да ве стегаат. Овој единствен свиленкаст стреч е толку пријатен што едноставно ќе заборавите дека носите градник. Со други зборови, овој Магиц Софт слееп бра - градник е толку пријатен што може и да спиете со него! И уште нешто, флексибилната мрежеста структура на овој Магиц Софт слееп бра - градник подеднакво одговара на сите големини на корпи. Се што треба да знаете при нарачката е вашата точна величина која ја носите. Градникот е изработен од многу бараниот Нѕлон-Спандеџ материјал кој може и машински да се пере.


ЕВЕ НЕКОЛКУ КОМЕНТАРИ:
"Со сигурност тврдам дека се работи за најдобриот градник што некогаш сум го носела."
"Удобен е, мек и ми дава прекрасна фигура."
"Никогаш нема да купам друг градник."
"Го обожувам материјалот од кој што е изработен. Толку е удобен ..."
"Благодарение на растегливите корпи не морам да се грижам околу изборот на бројот што ми одговара."

Magic Soft Sleep Bra - Обем: 80 см

Толку удобен да едноставно може и да се спие со него!

Шифра на артиклот
102852
999,00 ден
Magic Soft Sleep Bra - Обем: 80 см
.
.
.