ПЕДОСАН РЕВИТАЛИЗЕР: Bio Clinica Makedonija
 
Затвори

Информации

Molimo, pričekajte trenutak!

PočetnaСтапало и зглобовиПЕДОСАН РЕВИТАЛИЗЕР
Производ

Крема за нокти

Повторно убави нокти на прстите од нозете!


Повторно убави нокти на прстите од нозете!
Крема за нокти - НАИЛ РЕВИТАЛИЗЕР

Безбојните, здебелени и деформирани нокти на прстите од нозете кои не изгледаат убаво се последица на инфекции и гливици! Новата ревитализирачка крема ја обновува безбојноста и ги прави ноктите помазни. Сега е завршено со безбојните и нерамни нокти на прстите од нозете! Покажете ги своите стапала во најдобро светло! Оваа нова блага крема за ноктите од нозете ги отстранува и ги прави помазни нерамните места. Вашите нокти повторно ќе бидат здрави и ќе имаат природен сјај.

Едноставна примена
Кремата нанесувајте ја со четката на површината од ноктите околу 1 минута. За неколку дена ќе имате повторно убави и здрави нокти!

Крема за нокти

Повторно убави нокти на прстите од нозете!

Шифра на артиклот
102425
999,00 ден
Пакување: 30,00 мл Цена за 100 мл: 3.330,00 ден
Крема за нокти
.
.
.