Nail Fix: Bio Clinica Makedonija
 
Затвори

Информации

Molimo, pričekajte trenutak!

Производ

Nail Fix

Капки против зараснување на ноктите во месо

СТОП на зараснатите нокти!

Зараснатите нокти не се само болни, туку можат да доведат до сериозни инфекции и воспалувања, кои можат да завршат со хируршка интервенција. Новиот производ за лекување на зараснати нокти, изум на американски ортопед, е делотворно средство.

Доволно е со помош на четкицата, која е фиксирана на капачето, на болното место да нанесете една капка и средството веднаш ќе почне да делува.

Nail Fix

Капки против зараснување на ноктите во месо

Шифра на артиклот
102420
999,00 ден
Пакување: 10,00 мл Цена за 100 мл: 9.990,00 ден
Nail Fix
.
.
.