Акупресура: Bio Clinica Makedonija
 
Затвори

Информации

Molimo, pričekajte trenutak!

PočetnaАкупресура

Акупресура

Редослед
Шифра на производот: 102607

АКУПРЕСУРНИ ВЛОШКИ 35-37

Ослабете без гладовања, диета или лекова

Детали
13%
1.299,00 ден
наместо 1.499,00 ден
:
Шифра на производот: 102608

АКУПРЕСУРНИ ВЛОШКИ 38-40

Ослабете без гладовања, диета или лекова

Детали
13%
1.299,00 ден
наместо 1.499,00 ден
:
Шифра на производот: 102609

АКУПРЕСУРНИ ВЛОШКИ 41-43

Ослабете без гладовања, диета или лекова

Детали
13%
1.299,00 ден
наместо 1.499,00 ден
:
Шифра на производот: 102610

АКУПРЕСУРНИ ВЛОШКИ 44-47

Ослабете без гладовања, диета или лекова

Детали
13%
1.299,00 ден
наместо 1.499,00 ден
:
Шифра на производот: 216510

БИО СЛИМ ЧИП

Целиот организам се регенерира, а вие добивате подобра фигура

Детали
30%
699,00 ден
наместо 999,00 ден
:
Производи по страна: 1