Искривена кичма: Bio Clinica Makedonija
 
Затвори

Информации

Molimo, pričekajte trenutak!

PočetnaИскривена кичма

Искривена кичма

Редослед
Шифра на производот: 101010

Свелто појас

Изгубете ја прекумерната тежина и сантиметрите

Детали
22%
699,00 ден.
наместо 899,00 ден.
:
Шифра на производот: 101060

МАГНЕТЕН ПОЈАС

Завршено е со болките во грбот и искривениот 'рбет благодарение на магнетен појас за грб

Детали
15%
1.099,00 ден.
наместо 1.299,00 ден.
:
Шифра на производот: 101065

МАГНЕТЕН ПОЈАС S/M

Завршено е со болките во грбот и искривениот 'рбет благодарение на магнетен појас за грб

Детали
15%
1.099,00 ден.
наместо 1.299,00 ден.
:
Шифра на производот: 104045

MEDOFLEX ГЕЛ

Сега може да кажете збогум наболките и повторно да уживатево подобрената подвижност!

Детали
899,00 ден.

:
Шифра на производот: 104054

ХАИ МОБИЛАН

Конечно без болки

Детали
20%
799,00 ден.
наместо 999,00 ден.
:
Производи по страна: 1