Свелто појас: Bio Clinica Makedonija
 
Затвори

Информации

Molimo, pričekajte trenutak!

PočetnaБолна карлицаСвелто појас
Производ

Свелто појас

Изгубете ја прекумерната тежина и сантиметрите

СВЕЛТО ПОЈАС - Изгубете ја прекумерната тежина и сантиметрите со пријатното чувство и топлина околу половината


БЕЗ ДИЕТИ, БЕЗ НАПОР, БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПОЗНАТИОТ СВЕЛТО ПОЈАС
Исто така, ја фиксира половината и овозможува исправено држење.

Се закопчува со помош на лепенка и останува невидлив и на најтенката облека. Делува како сауна на вашиот стомак, ја намалува за кратко време и вашата половина и ги постигнува идеалните мерки!

Свелто појасот го препорачува и др. Драгољуб Коциќ, др.мед. и специјалист интернист
“Дебелината е крупен проблем во зачувувањето на здравјето. Дебелината не е само естетски проблем, туку тоа е и тешка болест поради компликациите кои можат да настанат ако предолго трае, а доведува и до намалување на квалитетот на животот. Умереното намалување на телесната тежина за 5 до 10% долготрајно ја намалува опасноста за здравјето дури за 50%! Свелто појасот за слабеење од Био Клиника овозможува поголемо потење, дури 10 пати повеќе од вообичаеното. Потењето го поттикнува топењето на масните наслаги во пределот околу половината, стомакот и бедрата.”


ПРАКТИЧЕН • НЕВИДЛИВ • ДЕЛОТВОРЕНСвелто појас

Изгубете ја прекумерната тежина и сантиметрите

Шифра на артиклот
101010
22%
699,00 ден наместо  899,00 ден
<strong>Свелто појас</strong>
.
.
.