Зајакнување на имунитетот: Bio Clinica Makedonija
 
Затвори

Информации

Molimo, pričekajte trenutak!

PočetnaЗајакнување на имунитетот

Зајакнување на имунитетот

Редослед
Шифра на производот: 215510

ЦИМЕТ ПЛУС ТАБЛЕТИ

Нова формула против висок шеќер во крвта

Детали
999,00 ден.

:
Шифра на производот: 215515

ЦИМЕТ ПЛУС 2 третман

Нова формула против висок шеќер во крвта

Детали
10%
1.798,00 ден.
наместо 1.998,00 ден.
:
Шифра на производот: 215580

КУРКУМА ТАБЛЕТИ

За брзо зајакнување, подобрување на имунитетот, подобрување на функцијата на нервите, подобрување на циркулацијата.

Детали
1.099,00 ден.

:
Производи по страна: 1