ПЕДОСАН РЕВИТАЛИЗЕР: Bio Clinica Makedonija
 
Затвори

Информации

Molimo, pričekajte trenutak!

PočetnaНега на телоПЕДОСАН РЕВИТАЛИЗЕР
Производ

Крема за нокти

Повторно убави нокти на прстите од нозете!


Повторно убави нокти на прстите од нозете!
Крема за нокти - НАИЛ РЕВИТАЛИЗЕР

Безбојните, здебелени и деформирани нокти на прстите од нозете кои не изгледаат убаво се последица на инфекции и гливици! Новата ревитализирачка крема ја обновува безбојноста и ги прави ноктите помазни. Сега е завршено со безбојните и нерамни нокти на прстите од нозете! Покажете ги своите стапала во најдобро светло! Оваа нова блага крема за ноктите од нозете ги отстранува и ги прави помазни нерамните места. Вашите нокти повторно ќе бидат здрави и ќе имаат природен сјај.

Едноставна примена
Кремата нанесувајте ја со четката на површината од ноктите околу 1 минута. За неколку дена ќе имате повторно убави и здрави нокти!

Крема за нокти

Повторно убави нокти на прстите од нозете!

Шифра на артиклот
102425
999,00 ден.
Пакување: 30,00 мл Цена за 100 мл: 3.330,00 ден.
Крема за нокти
.
.
.