Bio Clinica Makedonija
 
Затвори

Информации

Molimo, pričekajte trenutak!

ВАШАТА ВЕРНОСТ ЈА НАГРАДУВАМЕ СО ПОДАРОЦИ

  • ШВАЈЦАРСКИ КВАЛИТЕТ

Издвоени производи

Најдоброто од природата

Најдобра помош од природата

Неверојатното својство на куркумата е нејзиното ублажувачко дејство на болките во зглобовите, против воспаление и други болести. Навистина, состојката по име куркумин, со своето анти-воспалително и аналгетско дејство, ја успорува ресорпцијата или разградувањето на коските.

Природно средство против воспаленија

Активното дејство на киселините од грмушката boswellia докажаа дека специфичната градба на леукотринот делува кај болести кај кои е нарушен имунолошкиот систем. Темјанот е последна надеж на многумина кои имаат хронични воспаленија.

Ослободете се од проблемите со простатата

Urasan Plus ви помага при решавање на проблемите со простатата . Содржи прав од семки од тиква, витамин Е и цинк. Витаминот Е ги штити клетките од оксидативен стрес, а цинкот помага во нормализирањето на имунолошкиот состав.