АКУПРЕСУРНИ ВЛОШКИ 44-47: Bio Clinica Makedonija
 
Затвори

Информации

Molimo, pričekajte trenutak!

PočetnaАКУПРЕСУРНИ ВЛОШКИ 44-47
Производ

Акупресурни влошки гол. 44-47

Ослабете без гладовања, диета или лекова

ДОКАЗ: "изгубив 14 килограми одејќи!"

Dieter Kohler (52 години) од Aichhalden

Господинот Kohler гордо ги покажува своите големи панталони во кои сега би можело да собере двајца колку него.

Прочитајте ја сега мојата приказна, неверојатна но вистинита:

По професија сум шофер на камион, а тоа е професија во која се јаде и се пие. По неколку поминати месеци, вагата ми покажа 100 килограми. Не се чуствував добро и имав проблем со дишењето додека ја истоварав нарачаната стока. Тогаш, заедно со други луѓе кои што имаат проблем со вишокот на килограми, добив покана за да учествувам во националното тестирање за новите влошки за слабеење. Бев многу скептичен и се прашував "Каква е оваа глупост". Одлучив да одам на тестирање. Секогаш уживав во јадењето и мирисот на пиво, но кога застанав на вагата по два дена не можев да им верувам на своите очи. Изгубив 2 килограми. И понатаму продолжив да живеам со истиот режим и по 9 недели изгубив 14 килограми. Никогаш не сум се занимавал со спорт и продолжив да се хранам како и порано. Мојот доктор се ми објасни. Тој ми кажа дека моето губење на тежината е природно, затоа што акупресурните топчиња на влошките, освен што масираат многу пријатно, исто така го стимулираат метаболизмот кој ги исфрла отпадните материи од телото. Искрено, не го разбрав баш се што ми кажа, но едно е важно: Изгубив 14 килограми и се чуствував како повторно да сум роден. Ви ги препорачувам влошките за слабеење!
Ослабете одејќи благодарение на акупресурата на стапалата
Еве како делува оваа сензација во слабеењето
На стапалата имаме рефлексни зони кои се одговорни за дебелината и мастите. Благодарение на своите масажни зони, влошките на доктор Metz влијаат на точките кои што се одредени за отстранување на вишокот масни наслаги. Нивното дејство е многу едноставно.

Тоа што Кинезите го откриле пред 5000 години, потврдено е денес со модерната медицина: акупресурата на табаните ги стимулира внатрешните органи, чија што лоша функција предизвикува прекумерна телесна тежина и лоша дигестија. Тоа докажува дека акупресурата и стимулацијата рефлексно делуваат и побрзо ги намалуваат масните наслаги од било кој режим на исхрана или употреба на таблети за слабеење.

Ослабете одејќи благодарение на специфичните точки сместени на табаните

Рефлексната масажа на табаните конечно има корист од познавањето на кинеската акупунктура. Тоа ни докажува дека на нашите стапала има многу одредени точки кои доведуваат до слабеење.Тие специјални и одредени точки на стапалото делуваат подеднакво на желудникот, цревата, јетрата, бубрезите и мочниот меур.

Воедно на телото му даваат стимул за автоматско слабеење без разлика колку време се борите со прекумерната тежина, или колку имате вишок на килограми.

Нов метод за слабеење, без таблети и скапи третмани

Не секогаш можеме да си дозволиме одење на скапи третмани, кои со масажа и стимулација на рефлексните точки доведуваат до слабеење. Затоа идејата на германскиот доктор Robert Metz е навистина генијална. Медицинските влошки кои го поттикнуваат слабеењето и кои се многу прилагодливи на секоја обувка, уште при првото одење автоматски ги стимулираат важните точки на стапалата заслужни за слабеење.

Намалувате тежина со секој чекор додека не кажете СТОП

Резултатите добиени од користењето на влошките за слабеење на Др. Metz се толку фантастични, дури и продажбата на други препарати за слабеење опадна за 50%. Со влошките за слабеење можете сигурно да ослабете 2, 5, 10 kg за кратко време без никакви откажувања или држење на диета. Ваша единствена задача е да ги ставите влошките во обувките. Од тој момент, со секој ваш чекор ќе бидете се послаби, се додека вашето тело не биде сосема ослободено од вишокот на маснотии.


Акупресурни влошки гол. 44-47

Ослабете без гладовања, диета или лекова

Шифра на артиклот
102610
13%
1.299,00 ден наместо  1.499,00 ден
Акупресурни влошки гол. 44-47
.
.
.