КВАЛИТЕТНО ЖИВЕЕЊЕ: Bio Clinica Makedonija
 
Затвори

Информации

Molimo, pričekajte trenutak!

PočetnaКВАЛИТЕТНО ЖИВЕЕЊЕ

КВАЛИТЕТНО ЖИВЕЕЊЕ

Редослед
Шифра на производот: 101060

МАГНЕТЕН ПОЈАС

Завршено е со болките во грбот и искривениот 'рбет благодарение на магнетен појас за грб

Детали
15%
1.099,00 ден.
наместо 1.299,00 ден.
:
Шифра на производот: 101065

МАГНЕТЕН ПОЈАС S/M

Завршено е со болките во грбот и искривениот 'рбет благодарение на магнетен појас за грб

Детали
15%
1.099,00 ден.
наместо 1.299,00 ден.
:
Шифра на производот: 101430

PERFEKT ARM - против млитави надлактици

Затегнете  ги  своите  надлактици  без  естетска  хирургија

Детали
1.299,00 ден.

:
Шифра на производот: 102090

БИО МАРЕ СОЛ ЗА КАПЕЊЕ

Потенцијалот на лекување со помош на солта од Мртвото море е бесконечен !

Детали
33%
599,00 ден.
наместо 899,00 ден.
:
Шифра на производот: 102140

ЈАМАМОТО ЗА КОЛЕНО

Магнетен појас против ревматизам и артритис

Детали
8%
1.199,00 ден.
наместо 1.299,00 ден.
:
Шифра на производот: 102420

Nail Fix

Капки против зараснување на ноктите во месо

Детали
999,00 ден.

:
Шифра на производот: 102425

ПЕДОСАН РЕВИТАЛИЗЕР

Повторно убави нокти на прстите од нозете!

Детали
999,00 ден.

:
Производи по страна: 1