Попусти: Bio Clinica Makedonija
 
Затвори

Информации

Molimo, pričekajte trenutak!

PočetnaПопусти

Попусти

Редослед
Шифра на производот: 101010

Свелто појас

Изгубете ја прекумерната тежина и сантиметрите

Детали
22%
699,00 ден
наместо 899,00 ден
:
Шифра на производот: 101060

МАГНЕТЕН ПОЈАС

Завршено е со болките во грбот и искривениот 'рбет благодарение на магнетен појас за грб

Детали
15%
1.099,00 ден
наместо 1.299,00 ден
:
Шифра на производот: 101065

МАГНЕТЕН ПОЈАС S/M

Завршено е со болките во грбот и искривениот 'рбет благодарение на магнетен појас за грб

Детали
15%
1.099,00 ден
наместо 1.299,00 ден
:
Шифра на производот: 102090

БИО МАРЕ СОЛ ЗА КАПЕЊЕ

Потенцијалот на лекување со помош на солта од Мртвото море е бесконечен !

Детали
33%
599,00 ден
наместо 899,00 ден
:
Шифра на производот: 102145

ЈАМАМОТО ЗА КОЛЕНО 2 ПАР.

Магнетен појас против ревматизам и артритис

Детали
25%
1.950,00 ден
наместо 2.598,00 ден
:
Шифра на производот: 102482

MEDO HAIR ШАМПОН

Третман против опаѓање на косата

Детали
999,00 ден

:
Шифра на производот: 102483

MEDO HAIR ТОНИК

Третман против опаѓање на косата

Детали
999,00 ден

:
Шифра на производот: 102484

MEDO HAIR КОМПЛЕТ

Третман против опаѓање на косата

Детали
10%
1.798,00 ден
наместо 1.998,00 ден
:
Шифра на производот: 102607

АКУПРЕСУРНИ ВЛОШКИ 35-37

Ослабете без гладовања, диета или лекова

Детали
13%
1.299,00 ден
наместо 1.499,00 ден
:
Шифра на производот: 102608

АКУПРЕСУРНИ ВЛОШКИ 38-40

Ослабете без гладовања, диета или лекова

Детали
13%
1.299,00 ден
наместо 1.499,00 ден
:
Шифра на производот: 102609

АКУПРЕСУРНИ ВЛОШКИ 41-43

Ослабете без гладовања, диета или лекова

Детали
13%
1.299,00 ден
наместо 1.499,00 ден
:
Шифра на производот: 102610

АКУПРЕСУРНИ ВЛОШКИ 44-47

Ослабете без гладовања, диета или лекова

Детали
13%
1.299,00 ден
наместо 1.499,00 ден
:
Шифра на производот: 104001

LUMUVITRE СПРЕЈ ЗА ПРОЗОРИ 500 мл

Чистете ги прозорите еднаш годишно

Детали
20%
799,00 ден
наместо 999,00 ден
:
Шифра на производот: 104010

СПРЕЈ ПРОТИВ МИКРООРГАНИЗМИ

Нека секој кревет биде чист за само неколку секунди!

Детали
20%
799,00 ден
наместо 999,00 ден
:
Шифра на производот: 104050

БОСВЕЛИЈА ТЕМЈАН БАЛЗАМ

Волшебната крема од темјан ги спречува болките и воспаленијата

Детали
21%
1.099,00 ден
наместо 1.399,00 ден
:
Шифра на производот: 104054

ХАИ МОБИЛАН

Конечно без болки

Детали
20%
799,00 ден
наместо 999,00 ден
:
Шифра на производот: 104055

ХАИ МОБИЛАН 2 третмана

Конечно без болки

Детали
20%
1.598,00 ден
наместо 1.998,00 ден
:
Шифра на производот: 215250

АНАНАС БРОМЕЛИН КАПСУЛИ

Нови капсули за губење на тежината

Детали
10%
899,00 ден
наместо 999,00 ден
:
Шифра на производот: 215251

АНАНАС 2 ТРЕТМАНА

Детали
20%
1.598,00 ден
наместо 1.998,00 ден
:
Шифра на производот: 215410

MINCEUR КУПКА

Детали
40%
599,00 ден
наместо 999,00 ден
:
Шифра на производот: 215515

ЦИМЕТ ПЛУС 2 третман

Нова формула против висок шеќер во крвта

Детали
10%
1.798,00 ден
наместо 1.998,00 ден
:
Шифра на производот: 216106

УРАСАН КАПСУЛИ

За здрав мочен меур и простата.

Детали
10%
899,00 ден
наместо 999,00 ден
:
Шифра на производот: 216107

УРАСАН КАПСУЛИ 2 третмана

За здрав мочен меур и простата.

Детали
20%
1.598,00 ден
наместо 1.998,00 ден
:
Шифра на производот: 216128

МЕДОБАЛАНС

Вратете ја својата енергија, сила и зајакнете го својот имунитет!

Детали
23%
999,00 ден
наместо 1.299,00 ден
:
Шифра на производот: 216510

БИО СЛИМ ЧИП

Целиот организам се регенерира, а вие добивате подобра фигура

Детали
30%
699,00 ден
наместо 999,00 ден
:
Производи по страна: 1