LUMUVITRE СПРЕЈ ЗА ПРОЗОРИ 500 мл: Bio Clinica Makedonija
 
Затвори

Информации

Molimo, pričekajte trenutak!

PočetnaСредства за чистењеLUMUVITRE СПРЕЈ ЗА ПРОЗОРИ 500 мл
Производ

Lumivitre - спреј за чистење 500 мл

Чистете ги прозорите еднаш годишно

ВРЕМЕ Е ЗА ТЕМЕЛНО ЧИСТЕЊЕ!
ЧИСТЕТЕ ГИ ПРОЗОРИТЕ ЕДНАШ ГОДИШНО


ЛУМИВИТРЕ е револуција!

Испрскајте го спрејот ЛУМИВИТРЕ на вашиот прозорец и тој ќе формира невидлив штит и ќе го штити вашето прозорско стакло од прашина, пареа, инсекти, никотин дури една година. Едноставно испрскајте го ЛУМИВИТРЕ на вашиот мебел или плочки и тие веднаш ќе станат посјајни. Идеален за куќа, кујна, бањи, автомобилско стакло и велосипедска кацига. Исто така штити од замаглување на стаклата.

Lumivitre - спреј за чистење 500 мл

Чистете ги прозорите еднаш годишно

Шифра на артиклот
104001
20%
799,00 ден наместо  999,00 ден
Пакување: 500,00 мл Цена за 100 мл: 159,80 ден
Lumivitre - спреј за чистење 500 мл
.
.
.