Грб: Bio Clinica Makedonija
 
Затвори

Информации

Molimo, pričekajte trenutak!

PočetnaГрб

Грб

Редослед
Шифра на производот: 101060

МАГНЕТЕН ПОЈАС

Завршено е со болките во грбот и искривениот 'рбет благодарение на магнетен појас за грб

Детали
15%
1.099,00 ден
наместо 1.299,00 ден
:
Шифра на производот: 101065

МАГНЕТЕН ПОЈАС S/M

Завршено е со болките во грбот и искривениот 'рбет благодарение на магнетен појас за грб

Детали
15%
1.099,00 ден
наместо 1.299,00 ден
:
Производи по страна: 1