СЛАБЕЕЊЕ: Bio Clinica Makedonija
 
Затвори

Информации

Molimo, pričekajte trenutak!

PočetnaСЛАБЕЕЊЕ

СЛАБЕЕЊЕ

Редослед
Шифра на производот: 101010

Свелто појас

Изгубете ја прекумерната тежина и сантиметрите

Детали
22%
699,00 ден
наместо 899,00 ден
:
Шифра на производот: 101430

PERFEKT ARM - против млитави надлактици

Затегнете  ги  своите  надлактици  без  естетска  хирургија

Детали
1.299,00 ден

:
Шифра на производот: 102607

АКУПРЕСУРНИ ВЛОШКИ 35-37

Ослабете без гладовања, диета или лекова

Детали
13%
1.299,00 ден
наместо 1.499,00 ден
:
Шифра на производот: 102608

АКУПРЕСУРНИ ВЛОШКИ 38-40

Ослабете без гладовања, диета или лекова

Детали
13%
1.299,00 ден
наместо 1.499,00 ден
:
Шифра на производот: 102609

АКУПРЕСУРНИ ВЛОШКИ 41-43

Ослабете без гладовања, диета или лекова

Детали
13%
1.299,00 ден
наместо 1.499,00 ден
:
Шифра на производот: 102610

АКУПРЕСУРНИ ВЛОШКИ 44-47

Ослабете без гладовања, диета или лекова

Детали
13%
1.299,00 ден
наместо 1.499,00 ден
:
Шифра на производот: 215250

АНАНАС БРОМЕЛИН КАПСУЛИ

Нови капсули за губење на тежината

Детали
10%
899,00 ден
наместо 999,00 ден
:
Шифра на производот: 215251

АНАНАС 2 ТРЕТМАНА

Детали
20%
1.598,00 ден
наместо 1.998,00 ден
:
Шифра на производот: 215410

MINCEUR КУПКА

Детали
40%
599,00 ден
наместо 999,00 ден
:
Шифра на производот: 216510

БИО СЛИМ ЧИП

Целиот организам се регенерира, а вие добивате подобра фигура

Детали
30%
699,00 ден
наместо 999,00 ден
:
Производи по страна: 1