МАГНЕТЕН ПОЈАС: Bio Clinica Makedonija
 
Затвори

Информации

Molimo, pričekajte trenutak!

PočetnaЛоша циркулацијаМАГНЕТЕН ПОЈАС
Производ

Магнетен појас за грб

Завршено е со болките во грбот и искривениот 'рбет благодарение на магнетен појас за грб

Завршено е со болките во грбот и искривениот 'рбет благодарение нa ИЗВОНРЕДНИОТ МАГНЕТЕН ПОЈАС ЗА ГРБ

Магнетниот појас не ослободува од болка и го корегира лошото држење на грбот и рамената. Наменет е за зацврстување на рамената, со постепено исправање на 'рбетот. Магнетниот појас за грб содржи 12 магнети, кои се стратешки распоредени, и се наменети за ослободување од болките и вкочанетоста во рамената, тилот, грбот и слабинскиот предел.

3 ТАЈНИ НА ИЗВОНРЕДНИОТ МАГНЕТЕН ПОЈАС ЗА ГРБ
- цврст материјал кој го исправува 'рбетот.
- содржи 12 магнети
- обликот е посебно дизајниран од јапонски специјалисти

Магнетен појас за грб

Завршено е со болките во грбот и искривениот 'рбет благодарение на магнетен појас за грб

Шифра на артиклот
101060
15%
1.099,00 ден наместо  1.299,00 ден
Магнетен појас за грб
.
.
.