Лоша циркулација: Bio Clinica Makedonija
 
Затвори

Информации

Molimo, pričekajte trenutak!

PočetnaЛоша циркулација

Лоша циркулација

Редослед
Шифра на производот: 101060

МАГНЕТЕН ПОЈАС

Завршено е со болките во грбот и искривениот 'рбет благодарение на магнетен појас за грб

Детали
15%
1.099,00 ден
наместо 1.299,00 ден
:
Шифра на производот: 101065

МАГНЕТЕН ПОЈАС S/M

Завршено е со болките во грбот и искривениот 'рбет благодарение на магнетен појас за грб

Детали
15%
1.099,00 ден
наместо 1.299,00 ден
:
Шифра на производот: 104054

ХАИ МОБИЛАН

Конечно без болки

Детали
20%
799,00 ден
наместо 999,00 ден
:
Шифра на производот: 124140

КОМПРЕСИСКИ ЧОРАПИ

Овозможете им потпора на проширените вени и на другите болни проблеми со нозете

Детали
НОВО
13%
1.399,00 ден
наместо 1.599,00 ден
:
Производи по страна: 1