ЗДРАВ ЖИВОТ: Bio Clinica Makedonija
 
Затвори

Информации

Molimo, pričekajte trenutak!

PočetnaЗДРАВ ЖИВОТ

ЗДРАВ ЖИВОТ

Редослед
Шифра на производот: 101010

Свелто појас

Изгубете ја прекумерната тежина и сантиметрите

Детали
22%
699,00 ден
наместо 899,00 ден
:
Шифра на производот: 101015

МАГНЕТНИ ВЛОШКИ

Детали
999,00 ден

:
Шифра на производот: 101060

МАГНЕТЕН ПОЈАС

Завршено е со болките во грбот и искривениот 'рбет благодарение на магнетен појас за грб

Детали
15%
1.099,00 ден
наместо 1.299,00 ден
:
Шифра на производот: 101065

МАГНЕТЕН ПОЈАС S/M

Завршено е со болките во грбот и искривениот 'рбет благодарение на магнетен појас за грб

Детали
15%
1.099,00 ден
наместо 1.299,00 ден
:
Шифра на производот: 102140

ЈАМАМОТО ЗА КОЛЕНО

Магнетен појас против ревматизам и артритис

Детали
8%
1.199,00 ден
наместо 1.299,00 ден
:
Шифра на производот: 102145

ЈАМАМОТО ЗА КОЛЕНО 2 ПАР.

Магнетен појас против ревматизам и артритис

Детали
25%
1.950,00 ден
наместо 2.598,00 ден
:
Шифра на производот: 102325

ВЕНЕН ЕКС СПРЕЈ

Спреј против проширени вени

Детали
10%
899,00 ден
наместо 999,00 ден
:
Шифра на производот: 102330

Venen Ex

Делотворно против проширени вени

Детали
10%
899,00 ден
наместо 999,00 ден
:
Шифра на производот: 102340

Venen night

Делотворно против проширени вени

Детали
10%
899,00 ден
наместо 999,00 ден
:
Шифра на производот: 102420

Nail Fix

Капки против зараснување на ноктите во месо

Детали
999,00 ден

:
Шифра на производот: 102422

SKINCARE FLUID

Здрав и едноставен начин на отстранување на израстоците на кожата без хируршки зафати.

Детали
999,00 ден

:
Шифра на производот: 102440

ДЕРМАЦЕЛ КРЕМА

Олеснување за сите тегоби како што се црвенилото, акните и псоријазата!

Детали
1.099,00 ден

:
Шифра на производот: 102601

ВЛОШКИ СО ЦИМЕТ 38

Детали
999,00 ден

:
Шифра на производот: 102602

ВЛОШКИ СО ЦИМЕТ 39

Детали
999,00 ден

:
Шифра на производот: 102603

ВЛОШКИ СО ЦИМЕТ 40

Детали
999,00 ден

:
Шифра на производот: 102604

ВЛОШКИ СО ЦИМЕТ 41

Детали
999,00 ден

:
Шифра на производот: 102605

ВЛОШКИ СО ЦИМЕТ 42

Детали
999,00 ден

:
Шифра на производот: 102606

ВЛОШКИ СО ЦИМЕТ 43

Детали
999,00 ден

:
Шифра на производот: 104035

НОПАНОЛ ФОРТЕ СПРЕЈ

Одговор против болки!

Детали
999,00 ден

:
Шифра на производот: 104045

MEDOFLEX ГЕЛ

Сега може да кажете збогум наболките и повторно да уживатево подобрената подвижност!

Детали
899,00 ден

:
Шифра на производот: 104050

БОСВЕЛИЈА ТЕМЈАН БАЛЗАМ

Волшебната крема од темјан ги спречува болките и воспаленијата

Детали
21%
1.099,00 ден
наместо 1.399,00 ден
:
Шифра на производот: 104054

ХАИ МОБИЛАН

Конечно без болки

Детали
20%
799,00 ден
наместо 999,00 ден
:
Шифра на производот: 104055

ХАИ МОБИЛАН 2 третмана

Конечно без болки

Детали
20%
1.598,00 ден
наместо 1.998,00 ден
:
Шифра на производот: 104072

БОСВЕЛИСАН КАПСУЛИ

Тројна комбинација против болките во зглобовите

Детали
НОВО
999,00 ден

:
Шифра на производот: 104081

ГАЛГАНТ КАПСУЛИ

Конечно без болки: лековита билка која го напаѓа центарот на болката.

Детали
НОВО
999,00 ден

:
Шифра на производот: 215510

ЦИМЕТ ПЛУС ТАБЛЕТИ

Нова формула против висок шеќер во крвта

Детали
999,00 ден

:
Шифра на производот: 215515

ЦИМЕТ ПЛУС 2 третман

Нова формула против висок шеќер во крвта

Детали
10%
1.798,00 ден
наместо 1.998,00 ден
:
Шифра на производот: 216106

УРАСАН КАПСУЛИ

За здрав мочен меур и простата.

Детали
10%
899,00 ден
наместо 999,00 ден
:
Шифра на производот: 216107

УРАСАН КАПСУЛИ 2 третмана

За здрав мочен меур и простата.

Детали
20%
1.598,00 ден
наместо 1.998,00 ден
:
Производи по страна: 1